Konzultációk

Testösszetétel-mérés

Testösszetétel-mérés

Azonnali eredmény professzionális, noninvazív mérést követően. Nemcsak a testtömegindexet, de a testzsírarányt, a vázizomtömeget és további fontos paramétereket tudhat meg magáról a résztvevő. Az eredmények kiértékeléséhez, pontos értelmezéséhez és a változás érdekében javasoljuk, jelentkezzen dietetikusainknál online konzultációra!

Prevenciós rendelés

Prevenciós rendelés

Szakorvossal konzultálhat, amennyiben profi segítséggel szeretne életmódja bármely elemén változtatni, vagy egyszerűen csak többet tenni az egészségéért.

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás

Személyre szabott étrend kialakításában segítenek dietetikus kollégáink. Speciális étrend, emésztőszervrendszeri panaszok, súlycsökkentés vagy -növelés esetén is jelentkezzen bátran!

Egyéni gyógytorna

Egyéni gyógytorna

Állapotfelmérést követően személyre szabott gyakorlatok helyes kivitelezésében nyújtanak segítséget gyógytornász kollégáink.

Life coaching

Life coaching

Ha úgy érzi, lehetne kiegyensúlyozottabb vagy hatékonyabb munkájában illetve magánéletében, esetleg szívesen fejlődne valamely speciális területen, keresse bátran kollégáinkat!

Dohányzásról való leszokás támogatás

Dohányzásról való leszokás támogatás

Szakorvosi segítséggel könnyebb a leszokás. Jelentkezzen egyéni konzultációra, és október hónapban apró meglepetést kap, aki most szánja rá magát a cigaretta letételére.