Mozgás

Munkatársunk

Tardi-Nemes Fanni

Tardi-Nemes Fanni

gyógytornász-fizioterapeuta


Miben tud segíteni, melyek a szakterületei a programon belül:

Járóbeteg ellátás keretein belül tartottam egyéni és csoportos tornákat. Jelenleg házibeteg ellátásban dolgozok, illetve óraadóként oktatok angol és magyar nyelven az Egészségtudományi Kar gyógytornász képzésén.

Pár személyes információ:

2019-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar gyógytornász képzésén. Életemben mindig is kulcsfontosságú szerepet töltött be a testmozgás és a sport. Munkahelyeim által számos mozgásszervi megbetegséggel ismerkedtem meg és volt lehetőségem megtapasztalni, hogy megfelelően végzett testmozgással, hogy lehetek abetegeim segítségére és javíthatok életminőségükön. Csodálatos dolognak tartom, hogy a panaszokra adaptált jól megválasztott mozgásprogrammal milyen nagy eredményeket lehet elérni mind rehabilitációs mind prevenciós szempontból is.

Általa fontosnak tartott, vagy kiemelt megjegyzés, üzenet, miért csatlakozott a YourLife programhoz:

Célom, hogy megmutassam a mozgás jótékony hatásait és, hogy a foglalkozásaimon részvevők örömüket leljék benne. Igyekszem minél több, kreatív gyakorlatot hozni a tornákra, hogy mindenki megtalálhassa a számára kellemes és ideális mozgást.

Hol, hogyan, mikor érhető el:

email: nemesfanni95@gmail.com

Bejelentkezés konzultációra

yourlife@aok.pte.hu