Lelki egészség

Munkatársunk

Dr. Horváth-Sarródi Andrea

Dr. Horváth-Sarródi Andrea

szakorvos, life coach

Hol dolgozik, mit csinál jelenleg, mi a kedvenc témája/kutatási területe a szakterületén belül:

Az Orvosi Népegészségtani Intézetben tanítok, tréningeket tartok, egészségfejlesztő programokban működök közre, egyéni konzultációkat vezetek.

Miben tud segíteni, melyek a szakterületei a programon belül:

Life coaching keretén belül abban tudok segíteni, ha valaki hatékonyabb szeretne lenni a munkájában, tanulmányaiban, magánélete egyes területein, illetve ha valamilyen elakadást tapasztal az életében, vagy egyszerűen „csak” fejlődni szeretne.

A YourLife program koordinátoraként segítem a kar törekvéseit a munkatársak és hallgatók egészségének javulása érdekében.

Pár személyes információ:

2007-ben itt végeztem az orvoskaron, magam is megtapasztalva az orvosképzés kihívásait és szépségeit egyaránt. A hallgatókkal azóta is élénk a kapcsolatom, jelenlegi kutatási témán az orvostanhallgatók lelki egészsége. Régiónk néhány nagyobb munkahelyén több alkalommal tartottam tréningeket, segítve a munkahelyi stressz csökkentését és a hatékonyabb kommunikációt.

Feltöltődésként úszni, jógázni és táncolni szeretek leginkább, az alkotó tevékenységek között pedig a rajzolás és a festés mellett a gasztronómiai kihívások is inspirálnak.

Általa fontosnak tartott, vagy kiemelt megjegyzés, üzenet, miért csatlakozott a YourLife programhoz:

Hiszem, hogy a testi egészség rendkívül szorosan kapcsolódik a lelki egészségünkkel, ezért mindkét dimenzióra érdemes figyelmet fordítani.

Hol, hogyan, mikor érhető el:

A Life coachingra az alábbi űrlapon lehet regisztrálni.

Bejelentkezés konzultációra

Jelentkezési lap

Rólam mondták