Mozgás

Munkatársunk

Végh Anett

Végh Anett

gyógytornász-fizioterapeuta, egészségfejlesztő

Hol dolgozik, mit csinál jelenleg, mi a kedvenc témája/kutatási területe a szakterületén belül:

Gyógytornász-fizioterapeuta vagyok, mozgásszervi pre-és rehabilitációval, medencefenék tréninggel, kismama tornával, szülés utáni rehabilitációval, szétnyílt hasizom kezelésével, hegkezeléssel és nyirokterápiával foglalkozom. Kezeléseimet manuális fasciakezeléssel (FDM), köpölyterápiával, gyógymasszázzsal és kinesiotapinggel egészítem ki.

Miben tud segíteni, melyek a szakterületei a programon belül:

A YourLife program keretén belül bizalommal fordulhatnak hozzám az ÁOK munkatársai és hallgatói, hogy egyéni fizioterápiás kezeléssel segítsem gyógyulásukat sérülések-, műtétek után, megelőzzük vagy megszüntessük a mozgásszervi panaszokat, fájdalmukat, vagy felkészítsem őket az általuk választott hobbisport elkezdésére.

Pár személyes információ:

Egészségtudományi tanulmányaimat 2009-ben kezdtem a Pécsi Tudományegyetemen, 2013-ban Rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon végeztem, 2015-ben lettem Gyógytornász-fizioterapeuta. Végzés után a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház mozgásszervi-, reumatológiai- és nőgyógyászati rehabilitációs osztályain dolgoztam, nyirokterápiával foglalkoztam és a fogyókúrás programban edzettem pácienseket. 2016 és 2018 között hétvégi Vizelési Tréning Program keretein belül inkontinens panaszokkal küzdő gyerekekkel foglalkoztam Kaposváron és Szekszárdon.

Általa fontosnak tartott, vagy kiemelt megjegyzés, üzenet, miért csatlakozott az Egészségtervhez:

Örülök, hogy csatlakozhattam a programhoz. Remélem, hogy tornáimmal, kezeléseimmel segíthetek az adminisztratív munkakörben dolgozó kollégáknak is kompenzálni az ülőmunka káros hatásait, mozgásszervi elváltozások esetén enyhíteni panaszaikat.

Hol, hogyan, mikor érhető el:

yourlife@aok.pte.hu

Bejelentkezés konzultációra

yourlife@aok.pte.hu